Heb je last van een vol hoofd? Blijf je maar aan het piekeren? Wil je meer genieten en loskomen van oude patronen? Neem dan een acces bars behandeling. Dit zorgt voor diepe ontspanning in jouw lichaam en geest.

Jouw zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Je lichaam laat los wat jou niet meer dient. Dit kunnen fysieke problemen zijn en/of mentale of emotionele blokkades. Access bars is effectief bij overprikkeling, vermoeidheid, concentratieproblemen, piekeren, onzekerheid, onrust, slaapproblemen etc.

De bars zijn 32 punten op je hoofd waar alle gedachten, ideeën, overtuigingen en emoties zijn opgeslagen. Tijdens een behandeling lig jij comfortabel op een bed terwijl ik zachtjes deze 32 punten op je hoofd aanraak. Het aanraken van deze punten zorgt ervoor dat de energie in je systeem weer gaat stromen. Oude patronen en blokkades worden losgelaten, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden. Het is als het indrukken van de delete-knop op je computer. In ons leven hebben we veel belemmerde overtuigingen aangeleerd, terwijl we ten diepste een stralend wezen zijn. Door deze punten aan te raken laat je deze overtuigingen ook in je lichaam los, wat maakt dat dit je helpt om je weer te her-inneren wie jij ten diepste bent!

Het helpt je om meer in het nu te zijn en minder te oordelen over jouzelf of over anderen. Het is het vermogen om alles te ontvangen wat jij nodig hebt en te leven zonder weerstand, precies zoals het leven bedoeld is.

Wanneer alle barrières (lees overtuigingen, weerstand) nagenoeg verdwenen zijn, kan het leven op bijzondere wijze verschijnen. Je laat los wat jou niet langer dient.

Na een behandeling voel je je ontspannen en ervaar je meer rust en helderheid.

Wil je dit ervaren, neem contact met mij op om een afspraak te maken.


Wat een fijne sfeer bij Stieneke. Haar Access Bars sessies hebben mij weer rust gegeven in mijn hoofd en lichaam. Zo bijzonder!

Vrouw, 27 jaar.

Ik heb Stieneke leren kennen vanuit het uitwisselen met Access Bars sessies. Het ontvangen van een barsessie geeft veel ruimte in mijn hoofd. Stieneke komt rustig over en heeft een heerlijke ontspannen energie waardoor een sessie nog dieper op mij inwerkt. Ze stemt zich af op mij, zonder oordelen waardoor ik mijzelf kan zijn. Dank je wel voor de heerlijke sessies.

Vrouw 61 jaar.
Vanaf het moment dat ik bij Stieneke binnen kwam ervaarde ik rust en vertrouwen. De behandeling is relaxed, je hoeft niet te praten en je ligt ontspannen op een bed. Stieneke houdt alleen je hoofd op verschillende manieren vast zodat de energie kan stromen. Na de behandeling voelde ik me
goed en ontspannen. Later merkte ik ook dat ik meer energie had. Ik ben een paar keer geweest en hoop binnen kort weer te gaan.

Vrouw 51 jaar.


Tarief

Een sessie kost 75 euro per uur.

Contact


Stuur mij een mail of een appje als je meer informatie wil ontvangen, je aan wilt melden of als je vragen hebt.

Email: stieneke.r@planet.nl
Tel: 06-40583733