Een andere kijk op het leven!

‘De Levensinitiaties’ is een levensveranderend traject van 5 sessies. Met de levensinitiaties worden de uitdagingen bedoeld die ieder mens vroeg of laat in zijn leven tegenkomt.

Na deze sessies kijk jij anders tegen jouw leven en ingebrachte probleem aan. Samen staan we stil bij jouw vraag en ontdekken we waar dit vandaan komt. Nog belangrijker is dat jij ontdekt hoe jij hier anders naar kan kijken. Je ervaart ten diepste dat er niets mis is met jou. Je bent alleen vergeten wie jij bent. Je gaat de kracht in jezelf weer ontdekken, je ervaart weer levensvreugde en bent weer in staat om de mooiste versie van jezelf te zijn. Je ontdekt hoe je in jouw kracht kan blijven, ondanks wat er om jou heen gebeurt.

Ook leer je doorzien dat hetgeen jou triggert veelal te maken heeft met wat je in jouw jeugd door heb gemaakt. Dit inzicht maakt dat je hier meer op afstand en vanuit ontspanning naar kan kijken

Vaak willen wij de problemen oplossen op de manier die wij kennen. Meestal is dit vanuit ons hoofd en gebruiken we te weinig de wijsheid van ons hart. Juist dit laatste heb ik enorm mogen verdiepen in mijn werk als Levenscounseler.

Het besef dat spijt hebben van verleden of zorgen maken voor de toekomst alleen maar in onze gedachtes kan plaats vinden. Zodra we in het NU zijn valt dit allemaal weg. Wat een rust en ontspanning geeft dit.

In het traject Levensinitiaties ga jij leren om anders te kijken naar jouw emoties en naar jouw gedachtes. Ipv emoties die jou overspoelen en/of piekergedachtes die met jou aan de haal gaan leer jij regie te krijgen over jouw emoties en over jouw gedachtes. Je leert veel meer in het Nu te leven wat jou meer ontspanning, plezier in jouw leven geeft.

Voel je welkom om samen op een laagdrempelige wijze in 5 sessies jouw ware kern te ontdekken waardoor je anders tegen jouw leven en jouw uitdagingen aan gaat kijken!

Samenvattend: je wordt je bewust van jouw overtuigingen en triggers. Je krijgt inzicht in jouw emoties en jouw gedachtes. Je ervaart het verschil tussen de stem van jouw hoofd en van jouw hart. Je ontdekt de kracht van het Nu wat jou veel ontspanning geeft. Je staat stil bij wie jij bent en wat jij hier komt doen. Je krijgt waardevolle tools als visualisaties en meditaties aangereikt en een prachtig naslagwerk waardoor jij alle tools nadien in handen hebt.


Ik kon niet genieten en voelde altijd veel onrust van binnen, gevoel van iets moeten, vind het ook lastig om aan mezelf te denken, loop mezelf voorbij, vertoon pleasegedrag. De 5 sessies met Stieneke hebben veel voor mij gedaan, ik ben me veel bewuster geworden van wat ik doe, waar de triggers vandaan komen en hoe ik die kan omzetten.

Vrouw, 29 jaar, veel last van verleden, moeilijke jeugd wat doorspeelt in haar huidige leven.

Alleen al de stem van Stieneke is magisch. Wanneer ze begint met praten word je al helemaal zen. Dit help natuurlijk fantastisch bij de visualisaties. Ook haar totale zijn straalt warmte uit. Ik heb mij veilig gevoeld bij Stieneke tijdens de sessies, waardoor ik makkelijk mijn visie/mening en emoties kon delen. Daarnaast voelde ik me ook altijd heel er gesupport in wie ik ben en dat ik er toe doe. Ik voelde me gezien. Dit gaf mij het vertrouwen en kracht om de geleerde tools direct in het dagelijkse leven te gaan oefenen.

Vrouw 31 jaar, last van angsten en paniek, wil veel controle hebben.


Ik besef nu dat ik er mag zijn! Ik ben me bewuster van wat ik doe, denk en voel; Ik leef bewuster in het NU; ik ben me bewust van ’de kwebbelende aap; ik probeer wat vaker te leven/reageren vanuit mijn hart ipv hoofd.

Man, 38 jaar, last van stress en negatieve gedachtes en daardoor veel drukte in het hoofd.


De sessies met Stieneke hebben mij vertrouwen in mezelf gegeven. Het lukt mij beter mijn “lagere denken” te herkennen en te erkennen. Ik ben me bewust van de aanwezigheid en kracht van mijn “hogere gedachten”. Door de zon- mediatie toe te passen lukt het mij beter bij mezelf te blijven en me niet onnodig te laten beïnvloeden door alles wat er om mij heen gebeurt. Ik ben mijzelf meer bewust van mijn zielskracht wat mij beter in staat stelt (onrealistische) problemen en onvrede weg te zetten en de waarde te zien van het hier en nu!

Vrouw, 35 jaar.

Tarief

Een sessie duurt 1,5 uur. Voor dit levensveranderende traject van 5 sessies geef ik een korting van 62.50 euro. Dit betekent 5 x 100,- euro, inclusief naslagwerk, visualisaties en meditaties. Mocht het bedrag een probleem zijn, schroom niet en neem dan even contact met mij op.

Je kan dit ook als basistraining volgen. Hierna kan je de verdieping doen bij het Levenscollege en eventueel daarna je licentie halen.

Contact

Stuur mij een mail of een appje als je je aan wilt melden of als je eerst nog meer informatie wilt ontvangen.
Geef bij je bericht alsjeblieft ook aan of je de sessie graag online wil of in mijn praktijk in Nijkerk.

Email: stieneke.r@planet.nl
Tel: 06-40583733