Wil je meer in je kracht komen te staan ondanks alles wat er om jou heen gebeurt? Dan is deze Lichtcirkel wellicht wat voor jou! 

              

Foto van Rosita Stolbeek (links) en Stieneke Ruitenbeek-Kieft (rechts). Zij geven samen Lichtcirkels vanuit Leven met bezieling.

Cirkels

In een cirkel zijn we allemaal nodig en evenveel waard. Aandacht zonder oordeel is de kracht van de cirkel, met als basis onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de ander. Zijn wie je werkelijk bent is de grote gave en uitdaging. Daarom is het fijn om elkaar hier te ontmoeten vanuit ons hart. Door liefde in ons hart toe te laten kunnen we in verbinding zijn met alles wat leeft. Ons hart geeft ons (als we stil zijn) de mooiste inzichten en ingevingen!

Over de lichtcirkels

We staan in groepsverband in 4/5 avonden stil bij gezamenlijke thema’s. In essentie gaat het er om hoe jij in jouw kracht blijft ondanks wat er om jou heen gebeurt. Hoe leef je meer vanuit liefde dan vanuit angst? Minder piekeren, minder stress, meer ontspanning, meer licht en liefde!

De verbinding met onszelf, met wie wij ten diepste Zijn versterken. Vanuit het hoofd naar het hart, voelen wat er werkelijk toe doet. Samen met Rosita Stolwijk (holistisch coach) organiseren wij samen 1 keer per maand een lichtcirkel met een kleine groep gelijkgestemden. De ervaring leert dat deelnemers enthousiast zijn, geïnspireerd raken en elkaar positief beïnvloeden door hun ervaringen met elkaar te delen.

Spreekt jou dit aan? Meld je dan aan of vraag om meer informatie. In het najaar starten we weer een nieuwe groep voor 4 avonden. Minimaal 4, maximaal 6 deelnemers per lichtcirkel. Zie data hieronder.

Ik heb de lichtcirkel als een warm bad mogen ervaren. Rosita en Stieneke kiezen onderwerpen die je hart, lijf en verstand weer verbinden. Zij kijken ook naar wat er in de groep speelt en tunen in op de behoefte van de deelnemers. Het is echt een aanrader voor iedereen die hulp & stimulatie kan gebruiken om in het dagelijkse leven in verbinding met jezelf te blijven.

Ik heb de lichtcircel als zeer prettig ervaren. De verbinding maken met jezelf, met elkaar waren waardevolle avonden voor mij. De goede en fijne begeleiding van Stieneke en Rosita waren ook zeer prettig die je ook weer meeneemt voor verder. De kaart die je op de avond trekt is ook bijzonder hoe deze inzichten geeft. Bijzondere avonden, een mooi moment voor jezelf, en dankbaar dit te hebben mogen delen met een aantal andere vrouwen.

De avonden met 5 andere vrouwen vond ik enorm waardevol. Het heeft mij veel meer rust gebracht en ook om dingen anders te bekijken.

Inspirerende avonden olv 2 gedreven, enthousiaste coaches. Mooie inzichten in een sfeer waar je helemaal jezelf kan zijn

De lichtcirkels waren voor mij waardevolle avonden, samen stil staan bij dingen die in ons dagelijks leven spelen, stil te staan bij wat er is. Liefdevolle en professionele begeleiding door Stieneke en Rosita, in meditatie, visualisatie en hoe je naar jezelf kunt kijken en hoe je om kan gaan met de uitdagingen op jouw pad. De kaartjes die we elke keer trokken waren altijd van toepassing op mij op dat moment. Een avondje voor mijzelf in verbinding met anderen.

Ik heb de lichtcirkel als zeer prettig ervaren. De verbinding maken met jezelf, met elkaar waren waardevolle avonden voor mij. De goede en fijne begeleiding van Stieneke en Rosita waren ook zeer prettig die je ook weer meeneemt voor verder. De kaart die je op de avond trekt is ook bijzonder hoe deze inzichten geeft. Bijzondere avonden, een mooi moment voor jezelf, en dankbaar dit te hebben mogen delen met een aantal andere vrouwen.

Ik heb deze avonden als super fijn ervaren. Bij de eerste avond al voelde ik een verbondenheid met de andere deelneemsters. Het voelde bijzonder omdat we al meteen de diepte in gingen. Het leek alsof we elkaar al langer kenden. Het waren avonden met een lach en een traan.

Planning en Tarief


In het najaar 2024 starten we weer een nieuwe groep op de volgende 4 avonden: 25 september, 23 oktober, 20 november en 11 december. Start 19.30 uur.  Tarief: 100,- euro voor 4 avonden

Contact


Stuur mij een mail of een appje als je je aan wilt melden of meer informatie wilt ontvangen.

Email: stieneke.r@planet.nl
Tel: 06-40583733