De Levensbronnen gaan over “levenswijsheid” en geven op eenvoudige en praktische wijze inzichten in ons leven. Het is een bewustwordingsproces over hoe wij groeien, ons ontwikkelen, waarom wij hier in dit leven zijn en wat wij te doen hebben. Het gaat in eerste instantie om voelen om het daarna met ons verstand te begrijpen. Zou jij meer in balans willen zijn? Weet dat je dit zelf voor een groot gedeelte kan beïnvloeden.

Hoe mooi is het dan om nu de tijd te nemen en stil te staan bij jouw chakra’s, jouw levensbronnen, jouw energiecentra. Je wordt je bewust van het effect hiervan op jouw balans, ontspanning, energie etc. Je krijgt meer inzicht in jouw talenten en valkuilen. Wil je kennis maken met de 7 levensbronnen en ervaren hoe jij jouw energie weer kan laten stromen?

Jij krijgt door deze module de sleutel om elke levensbron in balans te brengen wat vervolgens invloed heeft op jouw leven.

Samen met mededeelnemers ervaar je de verschillende levensbronnen. Je voelt waar je te weinig of te veel energie hebt en je brengt dit weer in balans. Per keer wordt er 1 levensbron behandeld. In totaal gaat het om 8 bijeenkomsten, omdat we na de laatste levensbron nog een bijeenkomst hebben om stil te staan bij jouw essentiële levensbron.

Spreekt jou dit aan? Zie hieronder de komende data die staan ingepland. Meld je dan aan of vraag om meer informatie. 

Ik geef deze module samen met Andrea van der Ploeg. We zijn beiden Levenscounselors.

Planning en tarief:


Wegens succes nieuwe data voor najaar 2024: 8 ochtenden of avonden (2 uur).

Plaats: De Gruno 26, 3862 DD Nijkerk.

Woensdagavond 19.30-21.30 : 2,9,16, 30 okt; 6,13,27 nov en 4 december 2024. .

Vrijdagochtend 9.30-11.30: 4,11,18,25 okt; 8,15,22 en 29 november.

40,- euro per keer dus 320,- euro totaal.

Heb je interesse, laat het weten via onderstaand formulier. 

Contact


Meld je aan via onderstaand formulier. Of wil je eerst meer info laat het weten! 

Email: stieneke.r@planet.nl
Tel: 06-40583733